KI-Station

ALLE SWS-HENGSTEN VAN BINNEN- EN BUITENLAND ZIJN VIA ONS BESCHIKBAAR

Je keuze staat vast; je weet welke hengst je wilt gaan gebruiken. Via ons kun je alle hengsten bestellen die waar dan ook ter wereld op een SWS-station staan. SWS staat voor Sperma-Win Station. Dit gaat over zowel vers als diepvries sperma.

Sperma bestellen

Bestellingen dienen voor 09:00 uur door ons te zijn ontvangen. Als je later bestelt is het verstandig telefonisch contact met ons op te nemen.
Bel dan Jan via 06-22098570

Inseminatie

Wij kunnen aan huis komen insemineren. Maar je kunt je merrie ook naar ons brengen. De laatste optie heeft onze voorkeur omdat we de ovulatie van je merrie dan beter in de gaten kunnen houden.

Verzendkosten

Alle verzendkosten worden doorberekend aan de merriehouder.  Verzendkosten van S.W.S.- hengsten, diepvriessperma en sperma van uit het buitenland worden ook doorberekend.

ET / Embryo Transplantatie

In samenwerking met gespecialiseerd paarden dierenarts Haiko Koenen van dierenartspraktijk Gemert. Is het bij ons op het station is het mogelijk gebruik te maken van deze handeling van het spoelen zelf tot het inplanten in een draagmerrie.

 Haiko Koenen

Influenza &  Risico’s

Paarden die naar ons station komen, dienen geënt te zijn tegen influenza. Het risico van schade aan merries, evt. veulens tijdens transport, in de wei of op stal, zijn geheel voor de eigenaar.

Kosten

Het stallen van je paard bij ons kost €14,- per dag.