Falaise de Muze

Wandor van de Mispelaere x Nabab de Rêve x Chin Chin

Kleur Vos
Geboortejaar 2005
Goedgekeurd bij KWPN, Zangersheide, Hann., UNIRE
Schofthoogte 1.67m
Dekgeld €1.250,-
Gust €300,-

Heb je een vraag? Bel ons even op 06 22 09 85 70
Of stuur een mailtje naar info@verhagenhorses.nl

Falaise de Muze

Springhengst voor kwaliteit en nieuw bloed.

Falaise de Muze is een stempelhengst in wording uit één van ’s werelds beste moederlijnen.

Falaise de Muze

Vader Wandor van de Mispelaere behoorde onder Richard Spooner en Grant Wilson tot de internationale top en komt steeds vaker bovendrijven als vader van Grand Prix-springpaarden als Goja, Ayade de Septon HDC en Evita van de Veldbalie. Grootvader Nabab de Rêve en overgrootvader Chin Chin behoren tot de beste fokhengsten van hun generaties en zijn onmisbaar voor de springpaardenfokkerij.

De moederlijn van Falaise de Muze is van ongekende klasse met drie internationale top springmerries op rij. Zijn moeder is niemand minder dan het jarenlange toppaard van Harrie Smolders, Walnut de Muze. Ook onmisbaar is Falaise’s grootmoeder Qerly Chin, die zelf onder Christophe Barbeau op het hoogste niveau succesvol was en aan de basis stond van een eindeloze lijst van wereldtoppers, zoals Vagabond de la Pomme, Ensor de Litrange, Diablesse de Muze, Sterrehof’s Ushi, Estoy Aqui de Muze HDC en de beroemde Walnut de Muze. Overgrootmoeder was de succesvolle internationale springmerrie Kerly.

Palmares

Onder Annelies Vorsselmans presteerde Falaise de Muze op internationaal niveau en boekte hij aansprekende resultaten tot en met 1,50 m-niveau. Keer op keer toonde de vos zijn geweldige instelling, reflexen en atletische vermogen. Die kenmerken geeft Falaise de Muze ook door aan zijn extra springende nakomelingen.

Nakomelingen

Zijn nafok imponeert met onbeperkt vermogen en extra reflexen en doen het goed op concoursen. Gio W –Z springt op 1.40m niveau in Amerika, Happy Feet WD werd reservekampioen van de 5-jarigen in New York.Freestyle VK Z won in Wellington. Blom’s Hiek’n won het KWPN Kampioenschap voor 5-jarigen en was winnaar in Geesteren van een rubriek met meer dan 100 deelnemers. Zoon Ivano werd goedgekeurd bij Zangersheide en het BWP. VDL Garfield won in Amerika het junioren kampioenschap van Blenheim en VDL Heike ES was geplaatst in Zuidwolde en Opglabbeek in de jonge paarden rubrieken met Wilton Porter.
New Adventure BB werd 4e in het kampioenschap voor de springveulens tijdens de CK Drenthe. Mariano D werd in 2017  reservekampioen van het  nationaal veulenkampioenschap en werd kampioen van de springveulens van de CK Limburg. Julisha Bella werd de keuringstopper in Utrecht met een score van 85 punten voor het vrijspringen waarbij ze 90 punten voor haar vermogen scoorde. Tijdens de WEF Sport Horse Auction in Amerika was Gravin ES één van de veilingtoppers met $200.000 en VDL Freestyle VK Z werd verkocht voor $125.000.

Pedigree

 Wandor van de   Mispelaere  Landor S  Landadel
 Furaida II
 Sister Pleasure   Mispelaere  For Pleasure
 Joke van de   Mispelaere
 Walnut de Muze  Nabab de Rêve   Quidam de Revel
 Melodie en Fa
 Querly Chin  Chin Chin 
 Kerly

Falaise de Muze and Annelies Vorsselmans I jumping 1.50m class at CSI Neumunster