Cum Laude

Apache x Weltmeyer x Rubinstein

Kleur Zwart
Geboortejaar 2010
Goedgekeurd bij KWPN, AES
Dekgeld €1.000,-
Gust €300,-

Heb je een vraag? Bel ons even op 06 22 09 85 70
Of stuur een mailtje naar info@verhagenhorses.nl

Cum Laude

Dressuurhengst

Cum Laude is een imponerende verschijning in de dressuurring met zijn royale front, mooie zwarte kleur en 3 opvallend goede gangen. Hij staat tevens bekend om zijn werkwilligheid en fantastische karakter. Op dit moment is hij zeer succesvol in de subtop. Als 7-jarige eindigde hij in de top vijf van de PAVO Cup en werd hij winnaar van de voorselectie van het WK voor jonge dressuurpaarden in Kootwijk. Cum Laude debuteerde winnend in de klassen Z2, ZZ-licht, ZZ-zwaar en de Lichte Tour. Hij won het afgelopen jaar met overmacht beide ZZ-Zwaar rubrieken tijdens IICH Groningen ‘17-18 en presteert nu heel goed in de Lichte Tour.

IJzersterke genen

Cum Laude combineert in zijn afstamming het beste uit zowel de Nederlandse als de Duitse fokkerij. Vader Apache valt opdoor zijn super bewegingen en zeer goede gebruik van het achterbeen en is momenteel zeer succesvol in de top van de Grand Prix.

Moeder Silhouette

Moeder Pacharel T is een dochter van de invloedrijke Hannoveraanse hengst Weltmeyer. Grootmoeder Kacharel T is een product uit de bekende Oldenburgse Rikki-stam enstamt af van de dressuurpaardenleverancier Rubinstein I. Zeer nauw verwant aan Cum Laude zijn onder andere het Grand Prix paard Rapsodie T (v. Gribaldi) en de bekende WKmerrie Equirelle W (v. Florett As).

Nakomelingen Cum Laude

Dit jaar zijn de eerste veulens geboren van Cum Laude waaronder uit een aantal zeer bekende merries zoals de NMK kampioen 2017; Jatilinda (v. All at Once) en de zeer succesvolle merrie en tevens NMK kampioen 2015 Darabel (v. Westpoint). Hij geeft bijzonder chique en hoogbenige veulens met maat, front en veel souplesse.

Pedigree

Louter stempelhengsten

Apache
keur
UB40
keur
Olivi
Kilucienne
Tolanda
elite, pref
Krack C
Olanda
Pacharel T
prest, pref
Weltmeyer
World Cup I
Anka
Kacharel T
keur, prest
Rubinstein I
Rikkilane

  • Winnaar voorselectie Pavo Cup 2016 Middenbeemster
  • Top 5 finale Pavo Cup 2016
  • Winnaar voorselectie WK jonge dressuurpaarden Kootwijk 2016
  • Overwinning bij zijn Z2 debuut
  • Overwinning bij zijn ZZ licht debuut
  • Overwinning bij zijn ZZ zwaar debuut
  • Overwinning bij zijn Lichte Tour debuut
  • Winnaar Freestyle Festival 2018 Kur op muziek met 77.7%
  • Winnaar CDI1* Dressage Stallion of the year 2018

Cum Laude x Painted Black

Cum Laude x All At Once

Cum Laude x Westpoint